Mer kort från förra året

Jag gjorde en hög kort med samma stämpel förra året. En gammal stämpel från Magnolia som jag inte använt på ett par jular, men nu kom den fram igen. Ganska lätt att klippa ut, det kanske var därför jag använde den så mycket? Korten var väldigt enkla, bara bakgrundspapper med ett målat utklippt motiv.

Jag gillar verkligen det här pappret, Heidi Grace för Fiskars. Rosa är inte helt ovanligt på mina julkort... :D Egentligen är det vitt, alltså kortbasen, utanför de mönstrade papprena på de 2 första korten, men det syns ju inte på bloggens bakgrund...Det här papperet är från MME. Gillar de murriga färgerna, gillar brunt över huvud taget.Favoritkortet från förra året. Det jag gillade mest var att kappans färg finns i bakgrundspappret, liksom halsduken. Sällan färgmatchningen blir så perfekt. Papper från MME (eller?). Kortet är vitt, så jag fick lägga en ful ram runt. Det var inte meningen att ramen skulle bli gul, men hur ändrar man det? Fanns inga alternativ att välja på... Får ändra det när jag kommer på hur.Det här inlägget gjordes också förra helgen o glömde postas... Men jag lägger ut dem nu, för några nya kort har det ju inte blivit i dessa feber- och förkylningstider...

Julkort-07

Julkortstillverkningen i full gång, eller lite i alla fall... *s* Dessa julkort är från förra året och visades aldrig upp då... Alla korten i det här inlägget har den runda textstämpeln från Prickiform ser jag. Alla julkort hade inte det, även om man kan tro det. :D

Först ett kort med en av förra årets nya stämplar, från Magnolia. Textstämpeln var också ny för förra året, från Prickiform.Sedan ett med bakgrundspapper från MME, stämpel från Inkidos julstämplar-07 + textstämpel från Prickiform. Och sedan en litet hjärta i filt.
Nästa kort gillade jag extra mkt eftersom det föreställer "Agnes äter gröt" och "Agnes bakar" från Kortmakaren och kortet skickades dessutom till en Agnes med familj...Sista för idag är ett kort med två olika stämplar från hÄnglar och stÄnglar. Jag köpte mitt livs första stämplar från hÄnglar förra hösten, fast inte de sista kanske... Stämpeln med julhälsning är från Prickiform.(Jag gjorde det här blogginlägget i helgen, men glömde visst publicera. Sitter här febrig, förkyld och oinspirerad med tappad röst. Då kanske det kan passa att lägga ut förra årets kort...)

Konsten att kunna rivas

Jag har en del favoritbloggar som jag läser regelbundet... Tettiz' blogg är en av dem. En sak jag gillar lite extra, är hur snyggt hon river papper till kort. Se bara här! Jag kaaaaaan bara inte riva snygga kanter, fast jag tränar och tränar... Till slut liftade jag det första kortet i det här inlägget... Det är så likt, så det kanske ska kallas en CASE... Men äntligen fick jag till det!


Maaaaaaassa höstkort!

Jag har gjort mängder med kort de senaste 1,5-2 månaderna. en del kasseras, för resultatet blir... inte bra. :D. En del blir inte klara eftersom jag inte vet vad det ska bli av det när det är klart, utan de ligger och väntar på det där sista. Men en massa kort har det blivit trots allt. Tänkte visa några här nu, innan det är dags att julkorta sig...

I början av oktober läste jag det
här inlägget på Arkivets blogg och fick en idé. Blev så glad när jag kom på något på egen hand. Jag tog en "Whale of a punch, flower-power". Alltså en blompunch, modelll stoooor. Stämplade ut 2 stycken blommor, satte ihop dem till en trädkrona, klippte en trädstam på frihand - vilket jag sällan försöker mig på. Blingade det hela med blingstenar för att få till äpplen. Kortet är inte färdigt, vet inte vad det ska stå eller vem som ska få det... Men det var såååå kul! O jag är nöjd! :DJag gillar att göra höstkort, gillar orange när jag gör kort. i övrigt är jag inte så orange däremot. Men jag tog idén med äppelträdet och gjorde ett höstfärgat träd, lade till bokstavsthickers, ritade lite. Voilà! Jätteenkelt, men jag gillar det massor!Sedan har det blivit lite mer höstkort, alla de här med stämplar från Magnolia. Det första med filtdekoration, den andra med ett snöre som kommit på köpet någon gång. Jag målade också med dabbers, samt stämplade med swirlstämplar på bakgrunden. Det tredje kortet är med en liten fjärilssticker från PennyBlack.