Julkort-07

Julkortstillverkningen i full gång, eller lite i alla fall... *s* Dessa julkort är från förra året och visades aldrig upp då... Alla korten i det här inlägget har den runda textstämpeln från Prickiform ser jag. Alla julkort hade inte det, även om man kan tro det. :D

Först ett kort med en av förra årets nya stämplar, från Magnolia. Textstämpeln var också ny för förra året, från Prickiform.Sedan ett med bakgrundspapper från MME, stämpel från Inkidos julstämplar-07 + textstämpel från Prickiform. Och sedan en litet hjärta i filt.
Nästa kort gillade jag extra mkt eftersom det föreställer "Agnes äter gröt" och "Agnes bakar" från Kortmakaren och kortet skickades dessutom till en Agnes med familj...Sista för idag är ett kort med två olika stämplar från hÄnglar och stÄnglar. Jag köpte mitt livs första stämplar från hÄnglar förra hösten, fast inte de sista kanske... Stämpeln med julhälsning är från Prickiform.(Jag gjorde det här blogginlägget i helgen, men glömde visst publicera. Sitter här febrig, förkyld och oinspirerad med tappad röst. Då kanske det kan passa att lägga ut förra årets kort...)

Kommentarer
Postat av: Malin

Fiiiiiiina, får man ett sånt i år? flirtar

ÄR det systerdöttrarna på sista kortet månntro?

2008-11-20 @ 17:02:29
Postat av: Malin

Oj så konstigt det blev när jag skulle skriva med en*.

2008-11-20 @ 17:04:32
Postat av: Anonym

Oh, jag har ju missat! Jag skulle ju kolla! Och vad fina de var!!!

2008-12-12 @ 19:03:48
Postat av: Pi

Jag kommenterade precis, men det försvann nog. Jag glömde kolla, men du vad de är fina!

2008-12-12 @ 19:04:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback